INTERIOR & EXTERIOR ARTWORKS

3D Decoraties & Murals
3D DecoArt ontwerpt en vervaardigd uw gehele interieur volgens uw wensen.

Reeds vele bedrijven en particulieren hebben het interieur door 3D DecoArt laten vervaardigen, alsmede zwembaden; meer informatie over het ontwerpen en decoreren van zwembaden, vind u onder de speciale rubriek: Zwimmingpools & Gardens.

Een artist impression voor het interieurplan word exclusief ontworpen, alsmede een geheel vrijblijvende offerte. 3D DecoArt heeft veel interieurs van voornamelijk restaurants en andere Horeca gelegenheden ontworpen en gedecoreerd, waarvan sommige in combinatie met murals, die de sfeer optimaliseren en een associatie geven met de culinaire afkomst van de betreffende gelegenheid.

IJZER IMMITATIES

Bij een Croissanterie in Nijmegen, is het gehele interieur in de sfeer van een oud metrostation uit Parijs gedecoreerd. Pilaren zijn gedecoreerd in ijzer met roestvorming waartussen een beroemde scene van Parijs.

3D DecoArt of Metalllook

Hiernaast de trotse eigenaar, die zijn gasten in een sfeervolle ambiance ontvangt. Tevens zijn alle elementen toegevoegd om de sfeer van een oud metrostation te verhogen, zo mag een oude stationsklok niet ontbreken, evenals een oude telefoon.

Een mini Eiffeltoren is vervaardigd als symbool voor de croissanterie, die het publiek uitnodigen en tevens fungeert als fietsenrek.

De mini Eiffeltoren is geheel uit PVC vervaardigd, en heeft een inwendig aluminium constructie, bovendien is deze mobiel en kan dus telkens worden binnen gereden zodra de rem van de niet zichtbare wielen los zijn.

One of the most famous scenes of Paris. The NotreDame.

Het gehele interieur is in elk detail gedecoreerd in de stijl van een oud metrostation, alle muren werden voorzien van ijzeren kolommen, waarbij klinknagels zijn aangebracht die verroest zijn.

Al deze pilaren en elementen zijn vervaardigd uit MDF en vervolgens gedecoreerd in een groene metaalkleur en patina om het geheel te verouderen en roestvorming na te bootsen.

One of the most famous scenes of Paris , The Eiffeltower.

De croissanterie heeft bij elke zitgelegenheid, murals met de meest beroemde taferelen van Parijs, natuurlijk ontbreken niet de scenes van Arc de Triompfe, Notre Dame, de Eiffeltoren en Sacre Coeur.

HOUT/STEEN/IJZER/MARMER IMMITATIES

Voor een zwembad in Chancay (Peru), is een figuur in de stenen gekerfd die symbolisch de richting aangeeft naar de glijbaan ernaast, deze is in de stijl van de Maya-Azteca cultuur gedecoreerd.

De binnen muren van een cafe zijn 3D gedecoreerd in een kasteelmuur met afgevallen stucwerk.

Het plafond is gedecoreerd met een wolken lucht en houten balken, die de suggestie geeft van een open terras.

Een combinatie van steenblokken en marmer geven het interieur een solide sfeer.

Vele leuke ideeën zijn met de 3D decoratietechniek toepasbaar.

Een piratenkoffer dat gebruikt word voor zwemlessen, werd gedecoreerd met een speciale acryl decoratieverf en behandeld met een beschermende vernislaag.

Een bar 3D vervaardigd uit steen en hout, waarbij de verlichting en lucht is geïntrigeerd is in de draagbalken.

Een traditionele briksteen met zware draagbalken en afgevallen stucwerk, zijn in vele interieurs toepasbaar en geven een bijzondere sfeer van een identieke oude boerderij.

Marmer immitatie met in 3D de Turkse vlag die met (eigelijk restafval van opaal acrylaat) halve maan met ster is gedecoreerd.

Het plafond heeft een hemel dat gedecoreerd is met kleurnuances waarin een erotische voorstelling is te zien zodra men vanuit het bed naar boven kijkt.

De buitenwand van een zgh. Loft in Antwerpen (Belgium), is de gehele wand gedecoreerd met tandwielen en een wijzerplaat van een klok.

De entree heeft hierdoor een bijzondere sfeer die karakteristiek is voor de bewoner.

Zo is ook de badkamer gedecoreerd met een 3D metafysische decoratie aan het sanitair.

Deuren krijgen meer cachet door deze te decoreren, zoals deze badkamer deur.

Of met een hand die de deurgreep aangeeft.

Of een roos, aangebracht met een full color print, geven het interieur een romantische uitstraling met de toegangsdeur van een slaapkamer.

Een rustgevende combinatie van decoraties met een marmerstructuur en een plafond met wolkenlucht.

Een combinatie van marmerstructuren en ijzer elementen en een “trompe ‘l oleil” maken het interieur bijzonder.

Immitatie van een oude marmer steenmuur.

Immitatie van een brikstenen muur met afgevallen stucwerk vormen het gehele interieur van een privé bar.

A wooden bean and the wooden boards behind are made of plaster, and 3D decorated like real.

Nagenoeg niet van echt te onderscheiden, zijn deze muren gedecoreerd met een speciale techniek.

Hout immitaties op (bestaande) deuren met daarop houten planken in 3D gedecoreerd, zijn één van de specialiteiten van 3D DecoArt.

Een metalen deur in 3D gedecoreerd met een houtstructuur.en klimop planten.

Een metalen binnendeur gedecoreerd in een houtstructuur met versieringen.

IJZER IMMITATIES

IJzer imitatie met patina-tinten als effect van roestvorming.

SHISHA LOUNGE DHALIA
ENTREE VAN SHISHA LOUNGE DHALIA HELMOND

Een van de meest bijzondere decoratie projecten die 3D DecoArt heeft gerealiseerd, is o.a. Sisha Lounge Dhalia in Helmond, waarbij alle kenmerkende details van een typisch Marokkaanse architectuur is toegepast, om de sfeer van dit land en zijn cultuur te optimaliseren.

Natuurlijk behoord een mural deze prachtige ambiance te completeren met een tafereel van een van de beroemdste kasbah in Marokko, Ait Ben Haddou, gelegen in het Atlas gebergte nabij Marrakesh.

The interior has all the features of a Maroccan lounge.

Het zijn veelal de typische Marokkaanse pilaren met hun golvende vormen van de kapitelen, die zijn aangebracht en worden afgewisseld met de eveneens typische Marokkaanse wandtegels die als contour de tussenwanden siert.

The complete interior is decorated with tile motifs and illustrations in between.
THE STRAWBERRY FIELDS
The Strawberry fields office

Een nostalgisch tafereel met een aardbeienveld in de stijl van de beroemde illustraties van “Ot & Sien”.

Elke toegangsdeur tot de kantoren zijn eveneens gedecoreerd met illustraties van ‘Ot & Sien”, die zijn geprint op een Etched-Glass-Folie in zwart/wit.

De bar in boerderij

Mural: Son & Breugel Holland

Een deel van een bedrijfsloods is geheel in de stijl van een boerderij gedecoreerd, een grote mural met daarop een dorpstafereel in oude ansichten.

Het privé café

Bij een privé café zijn de muren gedecoreerd in een grijze marmer structuur, en een nostalgische decoratie in zwart/wit met een tafereel van de omgeving, met daarop in 3D-letters een tekst.

De illustratie is direct op de muur gedecoreerd en behandeld met een matte beschermende vernislaag.

De cafetaria

Een cafetaria in Lieshout heeft een decoratie met een dorpstafereel, waarbij het familie ambacht centraal staat.

Het tafereel geeft de oude traditie van het aardappel schillen weer, in een nostalgische omgeving van de cafetaria.

De Bakkerij

Het gehele interieur van deze banket bakkerij in Son & Breugel, is met 3D Old-Stone panelen gedecoreerd.

Bijzondere details zoals een schouw die boven de ingang van de koelruimte is gemonteerd en oude bakkers benodigdheden aan de wand, maken het interieur bijzonder.

Het interieur heeft een nostalgische atmosfeer, die is voorzien van een mural, met een tafereel uit de omgeving van Son & Breugel in oude ansichten.
De bakker op het treinstation
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voor een bakkerijconcern werden alle filialen die gevestigd zijn in de nabijheid van een treinstation, het gehele interieur gedecoreerd in een nostalgische identieke stijl en een mural met een oud tafereel van een treinstation.

Ook hierbij is gebruik gemaakt van polyester Old-Stone panelen met een metalen dakconstructie waarin transparant PVC panelen zijn geplaatst voor een optimale lichtverdeling

Het moderne interieur

Een combinatie van 3D Old-Stone polyester panelen en een spiegelwand met een gezandstraalde afbeelding, geeft dit interieur een gewaagde uitstraling, waarbij de meest elementaire meubels in een modern interieur zijn geplaatst.

Een interieur waarbij de muren zijn gedecoreerd in een marmer structuur in combinatie met glasblokken.

Een deur kan met een decoratieve afbeelding een bijzondere uitstraling krijgen.

Een deur krijgt karakter met een decoratie, zoals hiernaast, waarbij de deur gedecoreerd is met een hand die de deurgreep aanwijst en decoratie over de rest van de muur doorloopt.

Of in dezelfde ruimte de decoratie wordt herhaald met een 3D structuur.

DE BADKAMER

Een bijzonder gewaagd modern interieur met een metafysische voorstelling, en de entree is voorzien met een decoratie van tandwielen en klokken.

Restaurants

Een cafetaria in Erp, heeft een nostalgisch tafereel van die plaats in het hierop afgestemde interieur.

Een van de eerste murals die 3D DecoArt vervaardigde was voor een restaurant in Zandvoort aan Zee in 1984. Hierbij werden oude dorpstaferelen gedecoreerd in patina tinten, om de sfeer van een oude foto te bereiken.

Voor een restaurant in Nuenen, werd het gehele interieur gedecoreerd met 3D oude steen muren en houten balken.

De murals hebben een tafereel van de geboorteplaats van Vincent van Gogh, met de beroemde watermolens in die plaats.

Het dorps café

Het gehele interieur is in een nostalgische sfeer gedecoreerd en voorzien van afbeeldingen boven de bar die zijn geprint op canvas.

De mural met een tafereel uit vervlogen tijden, is vervaardigd met patina tinten en in de muur verwerkt.

De muren zijn 3D gedecoreerd in een kasteelmuur en oude deuren.

Voor de kapper om de hoek, werd het interieur in een oude industrie gedecoreerd, waarbij een stationsklok het interieur optimaliseerd.

De 3D decoraties van oud ijzer dat is geoxideerd, geven het interieur een stoer uiterlijk.

De kantine