THE ART OF IMITATIONS

Real look-a-like imitatios of (old-)wood/metal/stone/marble

Een van specialiteiten welke 3D DecoArt kan aanbieden, zijn immitaties van o.a. Hout structuren welke zijn aangebracht volgens een speciale techniek met acrylverf en voorzien van een beschermende vernislaag.Desgewenst worden de gedecoreerde deuren voorzien van extra elementen, zoals steunbalken en klinknagels, voor een nog mooier resultaat.Bovendien worden in de hoeken extra schaduw accenten aangebracht waardoor de deur des te ouder lijkt en het effect van een oude kasteeldeur optimaliseert.

De imitaties van oude steen muren, behoord tot de specialiteiten. Hiernaast een van de meest favoriete steen structuren, waarbij het effect van een vervallen stuclaag plus een houtenbalk constructie de muur een nostalgisch sfeer geeft.

De muren die gedecoreerd worden, zijn indien nodig voorbehandeld, om een stevig houvast te garanderen. Vervolgens word de muur voorzien van een 1 tot maximaal 4 cm cement/gips laag, waarin op ambachtelijke wijze een 3d-oude-steen structuur word gekerfd; zodra deze droog is, word de muur gedecoreerd in natuurlijke kleuren.

VOORBEELDEN VAN HOUT IMITATIES

EEN GEDECOREERDE DEUR MET KLINKNAGELS

De imitaties van diverse steen structuren, word met een speciale techniek ambachtelijk aangebracht, waarbij alle variaties toepasbaar zijn.

3D Old-Stone Art

De toepassing van een oude muur met houten balken,volgens de Duitse architectuur, geven de muren een solide aanzicht.

Het gehele interieur bij een cafe in Beek en Donk Holland, is gedecoreerd met een oude steen structuur met houten balken.

METAAL IMITATIES

De zuil in ijzerstructuur is reeds toegepast in 1997 bij croissanterie Papillon Nijmegen, de robuuste vormen met het charme van oude industrie, geeft het interieur een stoer karakter.

Even a barberstore in Beek en Donk Holland have a simular pilar in Old Metal-look.