Architecture & Replicas

Castillo Chancay Peru

Sinds 2014 is 3D DecoArt ook actief in het buitenland, in Chancay 80 km van de Peruaanse hoofdstad Lima creëert 3D DecoArt een nieuwe fantasiewereld in het attractiepark castillo Chancay. Het begon allemaal met een pilot, om het kasteel meer aantrekkelijk te maken en te decoreren in een typisch middeleeuwse stijl; Uiteindelijk is het gehele kasteel onderworpen aan een complete face-lift.

Voor het interieur project “De Turkse Bazaar” is een ontwerp gemaakt voor de ondernemers die een winkel unit word aangeboden.

De introductie van een landen thema, was de basis voor het toepassen van een identieke architectuur van beroemde bouwwerken uit verschillende landen of cultuur.

Met het landen thema geeft Castillo Chancay als attractie, de bezoekers de gelegenheid om met een wandelroute, diverse landen en culturen te bezoeken, die als bezienswaardigheid zijn geconstrueerd en de mogelijkheid bied om te poseren voor het maken van foto’s met het decor van een land en zijn cultuur.

Hieronder een willekeurig overzicht van de gerealiseerde projecten, met de replica’s die tijdens de wandelroute te zien zijn.

 

DE ENTREE

 

oc_column size=”1/2″ padding=”0 2em 0 0″]

[/oc_column]