INDOOR & OUTDOOR MURALS

The world is my inspiration

IN DEZE RUBRIEK VIND U ALLE GEREALISEERDE INDOOR & OUTDOOR MURALS VAN 3D DECOART..

Welkom in de wereld van 3D DecoArt, de fantasie wereld die Hans Rooyakkers inspireert met de vervaardiging van wandschilderingen en 3d decoraties met een typisch herkenbare eigen stijl. hiervan een overzicht van decoratieprojecten gedurende de afgelopen 25 jaar.

Nostalgische wandschilderingen die elk interieur optimaliseert in een sfeervolle ambiance en voor de bezoekers van horeca gelegenheden een directe associatie weergeven van het land en culinaire afkomst.

RECENTE PROJECTEN

ZIE OOK DE RUBRIEK: ZWEMBAD & TUIN DECORATIES

Murals zijn toepasbaar in elk interieur van bijvoorbeeld restaurants en bedrijfskantines; maar ook een bijzondere verfraaiing voor een zwembad of in de tuin.

De mural van Machu-Picchu behoord tot de privé collectie van 3D DecoArt, welke met een speciale reliëf pasta is gedecoreerd, om elk detail tot de hoogste graad van perfectie te accentueren.

Voor elke wanddecoratie word vooraf een artistieke impressie gemaakt van het gewenste tafereel, deze service is geheel gratis en vrijblijvend.
Bij de vervaardiging van een wanddecoratie, word het gewenste tafereel geprojecteerd en vervolgens gepositioneerd in de gewenste afmeting.
De toegangsdeur is in de wanddecoratie intrigeert.

De wanddecoratie omvat veel details die het tafereel uniek maken, zo is de familie afgebeeld naast een auto uit 1977, met een nummerplaat die de trouwdag aangeeft en eveneens de bedrijfsactiviteit symboliseert in de pittoreske woonplaats met een oude tractor in de omgeving.

Aanvankelijk bestond de opdracht uit het decoreren van een hout structuur op een aanwezige poort, vervolgens ontstond inspiratie de gehele zijgevel van deze loods te decoreren met een tafereel van de familie in een landschap waarin het vroegere woonhuis is afgebeeld.

Een overzicht van gerealiseerde wanddecoraties, uitgevoerd in Patina-tinten, een olie pigment die de kleuren van een oude foto op perfecte wijze weergeeft en het tafereel van oude ansichten optimaliseert.

Ook worden wanddecoraties vervaardigd voor particulieren, met naar wens vervaardigde taferelen op houten panelen en een lijst naar keuze.

MEGA MURALS

MURAL: FORUM ROMANUM H 250x900cm
DETAIL MURAL: ACROPOLIS H 250x900cm
MURAL: ACROPOLIS ATHENA H 250x2000cm
TROMPE L’ OEIL MURAL: ORAKEL VAN DELPHI H 250x1000cm
Wanddecoratie die is intrigeert in het interieur van een Marokkaanse Sisha-lounge uit Helmond, met een tafereel van de beroemde kasba AitBenHaddou in het atlasgebergte van Marokko.
Mural: Golden Temple H 400x600mtr.

De mural van De Gouden tempel van Punjab, die naast de mural van de Taj Mahal is gesitueerd, is mede gedecoreerd door mijn assistent en artiest Arturo Palacios, die in meerdere projecten zijn artistieke vaardigheid heeft bijgedragen.

Murals zoals hiernaast zijn afgebeeld, zijn mede vervaardigd door Arturo Palacios, die gedurende mijn verblijf in Peru, het decoreren van murals tot in de grootste staat van perfectie heeft vervaardigd.

Eveneens in Beek en Donk is de mooie ambiance van een café waarbij het gehele interieur in 3D is gedecoreerd met oude stenen met houten balken en een tafereel uit vergaande jaren.

Karakteristieke murals van de sky-line van Istanbul, zijn toepasbaar voor ieder Turks restaurant, die zijn culinaire afkomst op een artistieke wijze laat zien; Een collage van de meest beroemde taferelen rondom de Bosphorus , is de Blauwe Moskee en die van het stadsdeel Taxim met op de achtergrond de grote hangbrug die Europa met Azië verbind; En een andere mural, de scene uit de Grand Bazaar en de Sultan Ahmet moskee.

Een grot in 3D vervaardigd met deels bestaande rotsformaties en gedecoreerd met replica’s en murals van de Angkor Wat tempels uit Cambadja

Een nostalgische wanddecoratie die speciaal is vervaardigd voor het interieur van een bakkerij in Son & Breugel.
TERUG IN DE TIJD

Een van de meest spraakmakende outdoor murals, was ongetwijfeld de mural bij Koi-Select in Beek en Donk (Holland), het pand was gelegen nabij het kanaal, waar menig voorbijganger deze mural aanschouwden en waarbij zelfs een radio interview werd gemaakt door de locale omroep.